Vi söker volontärer till kultursöndagar på Rosa Stationen Telefonplan!

Varannan söndag arrangerar Rosa Stationen Telefonplan ett kostnadsfritt kulturprogram öppet för alla på kulturhuset Midsommargården. Vi söker nu volontärer som kan hjälpa till i receptionen, i språkcaféet, med fikaserveringen, i barnhörnan och med kulturaktiviteterna. Det finns alltid något att göra, du är behövd!

Vill du engagera dig som volontär, hör av dig till Jonna Mannberg – jonna.mannberg@rwstockholm.se

Programmet är en del av Rosa Stationen Telefonplan och ett samarbete mellan Refugees Welcome Stockholm och Föreningen Midsommargården. Vi önskar inkludering och att skapa en plats där alla i samhället kan ta del av fantastisk kultur och konst i olika former, oavsett vem du är.

Vårens datum är 12/1, 26/1, 9/2, 23/2, 8/3, 22/3, 5/4 och 18/4 (kulturnatt 18.00-00.00), 3/5 17/5 och 31/5.
Tid: 13.00-16.00
———-
Rosa Stationen Telefonplan är en mötesplats för och med nya och etablerade i Sverige som drivs av Refugees Welcome Stockholm och Föreningen Midsommargården. Vi har verksamhet varje tisdag, varje onsdag och varannan söndag (jämna veckor) på kulturhuset Midsommargården.

Fler nyheter