Rosa Stationen växer och öppnar i Nacka!

RS-dieselverkstaden-event

Rosa Stationen  i Vasastan har blivit en riktig succé som mötesplats för nya och etablerade svenskar! Nu tar vi nästa steg och utvidgar verksamheten till Dieselverkstaden i Nacka, ett stenkast ifrån Nobelberget där RWS drev ett transitboende i ett par veckor under hösten 2015. Vi upplevde redan då ett starkt och varmt engagemang från Nackaborna och vill därför fortsätta att verka i kommunen.

På Rosa Stationen på Dieselverkstaden kommer RWS att erbjuda informell språkhjälp i form av ett språkcafé. Vi kommer även att erbjuda juridisk rådgivning av juristvolontärer, samhällsinformation och aktivitetsförmedling.

Vi vill arbeta för att etablerade och nya svenskar ska få möjligheten att mötas på ett meningsfullt sätt.

Vill du vara volontär på Rosa Stationen?
Anmäl dig via följande länk: anmälan

För att vara volontär på Rosa Stationen behöver du vara medlem i Refugees Welcome Stockholm. Gå till medlemsansökan.

Har du frågor? Skriv till: rosa.stationen@refugeeswelcomestockholm.se

Fler nyheter