Gåvobevis

Stöd människor som flytt – ge en gåva till Refugees Welcome Stockholm

 

Var med och ge nyanlända en chans att få nya vänner, lära sig sitt nya språk och få en meningsfull vardag i den oroliga väntan under asylprocessen!

 

Refugees Welcome Stockholm arbetar med stöd och hjälp till asylsökande och människor på flykt. Vi ger socialt och praktiskt stöd i asylprocessen och till nyanlända svenskar, exempelvis juridisk hjälp med tolk, insamlingar av vinterkläder, och hjälp i kontakt med myndigheter. I vår största verksamhet, Rosa Stationen Telefonplan, erbjuder vi bland annat svenskundervisning, språkcafé, stöd i jobbsökande, kulturverksamhet, programmeringskurser och gratis juridisk rådgivning. Allt medan barnen kan leka i vår lekhörna.

 

All verksamhet i RWS drivs i helt ideellt av volontärer och med hjälp av donationer från privatpersoner och företag. Ge en valfri summa över 100kr till Refugees Welcome Stockholms verksamhet – Varje krona gör skillnad!

 

Såhär du går tillväga för att beställa gåvobreven: 

Fyll i formuläret nedan för var och ett utav de gåvobevisen du önskar köpa. Du behöver sen endast göra en betalning för samtliga gåvobrev. Swisha det totala beloppet till numret nedan alternativt gör en banköverföring till vårt bankgiro vilket också står angett nedan. Ange som referens i betalningen din mailadress (som du angett i samtliga formulär). När vi har fått in din betalning tar det 1-2 arbetsdagar innan gåvobevisen skickas ut till dig. 

 

Bg 5049-0697 Swish: 123 28 00 001

 

 

Bg 5049-0697
Swish: 123 28 00 001

swish_logo