Sök eller nominera till Refugees Welcome Stockholms styrelse!

Är du eller någon du känner engagerad i att säkerställa ett värdigt mottagande för människor på flykt? Eller har du en gedigen föreningserfarenhet och massor av ideér? Eller kanske är du nyfiken på ett nytt och spännande uppdrag? Nu kan du nominera till Refugees Welcome Stockholms styrelse! 

Vi söker nu personer till förtroendeuppdrag hos Refugees Welcome Stockholm för nominering till årsmötet i M/aj 2024. Skicka in namn, email och motivering via formuläret nedan för att delge valberedningen ditt tips! 

Vem söker vi? 

I år söker vi dig som är påhittig, drivande och har tid att lägga på styrelsearbetet och eller operativt arbete. Vi söker dig som har tid att lägga varje vecka.

Varför behövs en styrelse? 

Refugees Welcome Stockholm är en medlemsstyrd organisation och årsmötet dess högsta beslutande organ. Årsmöten samt kallade medlemsmöten utser en styrelse som ansvarar för organisationen under mellan möten.  

Nominera 

Nominera dig själv eller någon du känner genom att fylla i formuläret här

Sista dagen att skicka in din nominering är den 31 mars. Valet kommer ske på årsmöte i Maj 2024.

Om du har frågor eller funderingar om din nominering är du välkommen att kontakta valberedningen på valberedningen@rwstockholm.se 

Vi ser fram emot din nominering! 

Vänligen,
Valberedningen 
Refugees Welcome Stockholm 

Fler nyheter