Stöd manifestationen mot den tillfälliga asyllagen!

Manifestation-support-1200

Sedan i onsdags manifesterar asylsökande mot den nya tillfälliga asyllagen på Mynttorget. Många av dem har familj i hemlandet som de inte kommer att kunna återförenas med.

Refugees Welcome Stockholm har varit på plats med smörgåsar, frukt och vatten för att hjälpa demonstranterna att orka fortsätta vädja om en human och rättvis asylpolitik.

Vi skapar ett Facebook-evenemang (klicka här för evenemanget på Facebook) eftersom de direkt berörda av de hårdare regelverken har framfört en önskan om att fler etablerade svenskar ska ansluta sig och demonstrera tillsammans med dem. De hälsar att du är varmt välkommen – ditt stöd gör skillnad oavsett hur länge du kan stanna!

Manifestationen har i dagsläget tillstånd att pågå fram till tisdagen den 16 augusti, varje dag mellan klockan 10 och 19. Kom gärna och visa ditt stöd! Det finns inga krav på att stanna en viss tid, kom när det passar och stanna så länge du kan.

Har du även möjlighet att ta med till exempel smörgåsar, frukt eller dryck är det väldigt uppskattat! Timmarna blir långa för de som är där hela dagarna och extra energi är alltid välkommet.

Vill du bidra till RWS utdelning av smörgåsar och dryck till demonstranterna? Alla bidrag är varmt välkomna till swish: 0730374660 (numret går till vår volontär Matilda).

Manifestation-stod-900

Bjud gärna in alla dina vänner genom att dela eventet.

Vi vill vara tydliga med att detta inte är en manifestation RWS arrangerar, utan en vädjan om stöd till de drabbade av den nya asyllagen som demonstrerar på Mynttorget.

Tack för ditt stöd – du är värdefull!

Refugees Welcome Stockholm

Fler nyheter