Välkommen till informationsträff för volontärer till Rosa Stationen!

Är du intresserad av att vara med som volontär under integrationssatsningen Rosa Stationen? Varmt välkommen på informationsträff om svenskundervisningen och språkcaféet på Birkagården i Vasastan!

Den 6 september klockan 18 startar vi en ny termin med språkundervisning för asylsökande. Som tidigare kommer det att finnas svenskundervisning, språkcafé dit alla är välkomna för att komma och fika, barnhörna, juridisk rådgivning och andra aktiviteter! Rosa Stationen har öppet tisdagar mellan klockan 18 och 20.30 under hösten.

Du som volontär kan hjälpa till med allt från att plocka fram fika till att passa barnen i barnhörnan och vara med och hålla svenskundervisningen. Och mycket mer, du är värdefull ❤️

Skulle du vilja hjälpa till i språkundervisningen kan du redan nu kontakta Katarina eller Karin för mer information: katarina.bendtz@refugeeswelcomestockholm.se och karin.wallin@refugeeswelcomestockholm.se.

Kom på informationsmötet så berättar vi mer, 30 augusti klockan 18:30 – 19:00. Efter mötet finns det möjlighet att stanna kvar i caféet och prata vidare för den som vill.

Adressen är Karlbergsvägen 86B.

Har du frågor får du gärna höra av dig till rosa.stationen@rwstockholm.se

Hoppas att vi ses, varmt välkomna önskar alla vi på Rosa Stationen!

 

För att få påminnelser om mötet, ange att du kommer via vårt Facebookevent som du hittar genom att klicka här

Fler nyheter