Terminsstart för Rosa Stationen på Birkagården!

Välkomna till terminens första Rosa Stationen på Birkagården! Denna första tisdag kommer troligtvis att bli lite rörig och stökig, då vi ska jobba med nivåindelning av våra deltagare på svenskundervisningen. Men desto roligare då att kunna stöka runt tillsammans!

Språkcafét kommer att vara öppet, ungefär från 18, dit både nya och etablerade svenskar är välkomna för att öva på svenska och få nya vänner ❤️

Barnhörnan håller igång som vanligt, med särskilda volontärer som tar hand om alla barn som är på besök eller vars föräldrar deltar i språkundervisningen.

Även Rosa Aktiviteter har terminspremiär med lite introduktion och troligen lite fotbollsspel. Aktiviteterna inleder kvällen klockan 17.30-18.10 och drar igång en stund igen 18.20-19.10. Den här gången blir det lite introduktion och sen troligen fotbollsspel.

Juridiska rådgivningen med våra juristvolontärer har öppet under kvällen.

Adressen till Rosa Stationen är Karlbergsvägen 86B.

Har du frågor eller vill engagera dig som volontär i Refugees Welcome Stockholms integrationssatsning Rosa Stationen? Mejla oss gärna på rosa.stationen@rwstockholm.se

Du kan också gå med i vår slutna Facebookgrupp för Rosa Stationen! Där kan du som är intresserad av att vara volontär på Birkagården, besöka tisdagarnas språkcafé eller på annat sätt bli en del i vår integrationssatsning läsa information, ställa frågor och diskutera med de ansvariga och varandra.
Du hittar gruppen genom att klicka här!

Varmt välkomna!

Fler nyheter