En underbar kollohelg är till ända

Många glada skratt, fina samtal och nya vänner. Och äntligen kan vi berätta att det är fantastiska Birkagården som gjort allt det här möjligt! Med sin fina kollogård, engagerade ledare och sponsring. Tack!

Fredag till söndag har 46 människor i åldrarna 1-60, lekt lekar, spelat allt från volleyboll till pingis och badminton, lagat mat tillsammans, pysslat, bastat, badat… Men allas favorit var nog att paddla kanot, åka båt och leka på stranden.

Det här blev också möjligt tack vare er hjälp, RWS-vänner, som skänkt pengar till kollot, som bakat kakor (som vi kan lova tog slut fort…), skänkt pannlampor, mat, frukt och andra godsaker. Vi vill rikta ett särskilt tack till fantastiska Allfrukt och Café Opera som bidragit med mat, dryck, frukt och grönt.

Här kan ni se ett axplock av vad som hände under Refugees Welcome Stockholm och Birkagårdens Rosa Kollo!

Foto: Angelica Söderberg

Fler nyheter