RWS Open Cinema presenterar: Den unge Zlatan!

RWS Open Cinema är en mötesplats för nyanlända och etablerade svenskar som vill se och prata om film. Projektet har möjliggjorts i samarbeted med Filmhuset och med stöd av Stockholms stad och Stockholms läns landsting. Den unge Zlatan presenteras i samarbete med TriArt Film. Svenskt tal. Arabisk text.

Efter visningen så bjuder vi på fika och samtal. Arrangemanget är gratis men platserna är begränsade. Anmäl dig genom att klicka här! 

Filmhuset är tillgänglighetsanpassat och rullstolsburna kan använda ingången på Brovägen 3. Där finns det en porttelefon som ni ringer till receptionen med och de kommer då och hjälper till. Hörslinga finns i båda salonger.

Barnpassning finns.

Om filmenzlatan
Berättelsen om Zlatan Ibrahimovic innan han blev “Ibra” med en hel värld. En kaxig supertalang från Rosengård: lika karismatisk som briljant men med en vrede inom sig ständigt på gränsen att explodera ute på planen. Det är också historien om en ung pojke under konstant press från sin omgivning, som helt ensam lämnade Sverige för slå sig in i fotbollens finrum. En stenhård kamp både på och utanför planen.

”Visst är ”Den unge Zlatan” en film om fotboll, men lika mycket är det en berättelse om ensamhet, utanförskap och jakt på bekräftelse.” – Anders Lindblad, SvD

Läs mer om RWS Open Cinema här!

Fler nyheter