Hjälp oss få Almedalen att prata med – inte om!

Politikerveckan i Almedalen omtalas ofta som en klubb för inbördes beundran. Där det pratas mycket om – men inte så mycket med – människor som direkt berörs av politiska beslut.

Hjälp oss ändra på det!

Refugees Welcome Stockholm vill till Almedalen för att under ett eget seminarium lyfta fram människor som flytt från krig och förföljelse. Vi vill att de själva ska få berätta om sina erfarenheter av att leva på flykt och leva i Sverige i dag, med år av väntan på besked i asylprocessen och svårigheterna – och möjligheterna – att bli en del av det svenska samhället.

Vi vill att de som direkt berörs ska stå på Almedalen och berätta vad de tycker att vi behöver förändra och vilka möjligheter som finns att stödja människor som fått släppa allt och fly för sina liv.

Hjälp oss bekosta en paneldiskussion där människor som flytt får göra sina röster hörda! Varje slant är värdefull.

Swish: 123 28 00 001
Bg 5049-0697
Märk din gåva “Almedalen”

Det viktiga för oss är att ge ett tryggt och säkert deltagande för våra paneldeltagare, vi behöver er hjälp med att bekosta bland annat deras resor, mat och andra omkostnader.

Har du tips på boenden för våra volontärer? Det räcker med golvplats! Kontakta oss gärna på info@rwstockholm.se

Målsättningen för vårt deltagande är att, liksom under Almedalen 2016, tänka hållbart så långt vi har möjlighet. Läs mer om hur vi lyckades här!

 

Fler nyheter