Kom på informationsmöte för volontärer till Rosa Stationen Telefonplan!

Är du intresserad av att vara med som volontär under integrationssatsningen Rosa Stationen Telefonplan? Varmt välkommen till informationsträff på Midsommargården den 27 augusti klockan 16:00!

Om du är intresserad av att vara volontär på Rosa Stationen Birkagården, välkommen till informationsträff på Birkagården i Vasastan den 29 augusti klockan 18:00!

Den 3 september slår Rosa Stationen Telefonplan åter upp portarna. Det är Föreningen Midsommargården och Refugees Welcome Stockholm som tillsammans driver projektet.

Varannan söndag under hösten skapar vi en kulturell mötesplats på Midsommargården där nya och etablerade i Sverige har möjlighet att mötas, lära känna och lära av varandra. Genom kulturen kan vi mötas på samma villkor och öppna upp för kulturutbyten.

Med många engagerade deltagare och volontärer vill vi skapa roliga och avslappnade söndagar med mycket kultur och nya möten. Det är alla volontär och deltagare som gör skillnad och formar aktiviteterna.

Vi söker volontärer som kan representera Refugees Welcome Stockholm på söndagarna och hjälpa till med bland annat mottagning, språkcafé, fika, barnpassning och såklart forma och delta i aktiviteterna. Det finns alltid något att göra, du är värdefull ♥

Kultursöndagarna på Midsommargården sker med stöd av Stockholms kulturförvaltning.

Adress: Telefonplan 3, 126 37 Hägersten
T-bana: Telefonplan

 

Fler nyheter