Vi söker deltagaransvarig för Rosa Stationen Telefonplan!

Vill du göra skillnad för människor som flytt? Har du ett par timmar över att göra något bra av? Refugees Welcome Stockholm söker en deltagaransvarig för inkluderingsprojektet Rosa Stationen Telefonplan!

Vi söker en person som kan vara deltagaransvarig i vår projektgrupp. Det innebär bland annat att etablera kontakter med boenden, ansvara för spridning av våra evenemang samt vara med på plats och skapa möten.

Rosa Stationen Telefonplan drivs i samarbete med Föreningen Midsommargården och är en mötesplats med fokus på kultur. Utöver huvuduppdraget finns det möjligheter att engagera sig i andra verksamheter och utveckla Refugees Welcome Stockholm.

Vi har en bred och levande verksamhet som sträcker sig från inkluderingsprojekt som språkcafé, kollo och gratis biovisningar till att konkret arbeta för att uppmärksamma verkligheten för människor på flykt. Organisationen är helt volontärdriven och rymmer ett starkt engagemang.

När och var ska uppdraget genomföras: Från september 2017 tillsvidare.

Specifika önskemål eller information:  Vi söker en engagerad deltagaransvarig som är intresserad av att bidra till en rolig och avslappnad mötesplats.

Minimiåtagande:  Utöver evenemangen som sker varannan söndag under hösten så är det några timmar i veckan.

Anmäl intresse via Volontärbyrån eller direkt till info@rwstockholm.se

Varmt välkommen!

Fler nyheter