Hjälp oss fortsätta #entermintill

Refugees Welcome Stockholms verksamhet drivs helt med stöd av människor som dig. Med din hjälp driver vi mötesplatser för inkludering med svenskundervisning, juridisk rådgivning, kulturaktiviteter, idrott och gemenskap. Med din hjälp lyfter vi fram orättvisor och sådant som kan förbättras i den svenska asylprocessen.

Det kan handla om att hjälpa en mamma återförenas med sina barn genom gratis juridisk rådgivning av våra volontärjurister. Att ha råd att bekosta en tolk till samtal som detta för att ge möjlighet för varje människa att berätta sin historia utan språkliga hinder. Exemplet med mamman som flytt är en del av vardagen inom RWS – en vardag och verksamhet som vi behöver din hjälp för att kunna fortsätta med.

Varje slant gör skillnad, hjälp oss fortsätta #entermintill

Swisha en slant till 123 28 00 001.
Eller sätt in en peng på bg 5049-0697.

Varmt tack!

Fler nyheter