Nominera till Refugees Welcome Stockholms styrelse!

Är du eller någon du känner engagerad i att säkerställa ett värdigt mottagande för människor på flykt? Eller har du en gedigen föreningserfarenhet och massor av ideér? Eller kanske är du nyfiken på ett nytt och spännande uppdrag? Nu kan du nominera till Refugees Welcome Stockholms styrelse!

Vi söker nu personer till förtroendeuppdrag hos Refugees Welcome Stockholm för 2018 – 2019. På årsmötet i maj 2018 kommer vi utse ordförande, styrelseledamöter samt valberedning. Skicka in namn, email och motivering via formuläret här för att delge sittande valberedning ditt tips!

Vem söker vi?

Vi söker dig som är påhittig, drivande och har tid att lägga på styrelsearbetet. Du får gärna ha erfarenhet av styrelsearbete eller övrig föreningserfarenhet sedan tidigare, men det är inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av flykt och/eller har arbetat med människor som har erfarenhet av flykt.

Varför behövs en styrelse?

Refugees Welcome Stockholm är en medlemsstyrd organisation och årsmötet dess högsta beslutande organ. Årsmötet utser en styrelse som ansvarar för organisationen mellan årsmötena. Kontakta gärna ordförande Daniel Carnestedt på daniel.carnestedt@rwstockholm.se med frågor om styrelsearbetet.

Nominera

Nominera dig själv eller någon du känner genom att fylla i formuläret här.

Sista dagen att skicka in din nominering är den 31 mars. Valet kommer ske på årsmötet den 26 maj.

Om du har frågor eller funderingar om din nominering är du välkommen att kontakta valberedningen genom Linn Malmborg på linn.malmborg@rwstockholm.se

Vi ser fram emot din nominering!

Vänligen,

Valberedningen, Refugees Welcome Stockholm

Linn Malmborg linn.malmborg@rwstockholm.se

Isa Lybeck Sköld isa.lybeck@rwstockholm.se

Mohammed Barikan mohammed.barikan@rwstockholm.se

 

Fler nyheter