Nominera till Refugees Welcome Stockholms styrelse

Är du eller någon du känner engagerad i att säkerställa ett värdigt mottagande för människor på flykt? Eller har du en gedigen föreningserfarenhet och massor av ideér? Eller kanske är du nyfiken på ett nytt och spännande uppdrag? Nu kan du nominera till Refugees Welcome Stockholms styrelse!

Vi söker nu personer till förtroendeuppdrag hos Refugees Welcome Stockholm för nominering på årsmötet. Skicka in namn, email och motivering via formuläret här för att delge valberedningen ditt tips!

Vem söker vi?
I år söker vi dig som är påhittig, drivande och har tid att lägga på styrelsearbetet. Du får gärna vara ekonom och ha erfarenhet av styrelsearbete eller övrig föreningserfarenhet sedan tidigare, men det är inget krav.

Varför behövs en styrelse?
Refugees Welcome Stockholm är en medlemsstyrd organisation och årsmötet dess högsta beslutande organ. Årsmötet utser en styrelse som ansvarar för organisationen mellan årsmötena.

Nominera
Nominera dig själv eller någon du känner genom att fylla i formuläret här.
Sista dagen att skicka in din nominering är den 5 mars 2020. Valet kommer ske på årsmötet den 25 april

Om du har frågor eller funderingar om din nominering är du välkommen att kontakta valberedningen genom Mohammed Barikan på mohammed.barikan@rwstockholm.se

Vi ser fram emot din nominering!

Vänligen,
Valberedningen
Refugees Welcome Stockholm

Linn Malmborg, linn.malmborg@rwstockholm.se
Isa Lybeck Sköld, isa.lybeck@rwstockholm.se
Mohammed Barikan, mohammed.barikan@rwstockholm.se
Anna El Yafi, anna.elyafi@rwstockholm.se

Fler nyheter