Information med anledning av Corona / Information about Corona

Med anledning av den mycket höga risken för smittspridning av det nya Corona-viruset har Refugees Welcome Stockholm bestämt att ställa in aktiviteter tills vidare. Det går fortfarande att få juridisk rådgivning via mail. Kurserna i programmering på onsdagar kommer att hållas digitalt. 

Beslutet fattades av styrelsen under måndag kväll. Vi följer informationen från myndigheterna noga och tar ett nytt beslut inför varje vecka. 

När vi har ny information kommer den publiceras på webbsidan refugeeswelcomestockholm.se, på vår Facebooksida och i våra grupper på Facebook och Instagram. 

Se folkhälsomyndighetens hemsida för information om Covid-19 på olika språk: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/information-pa-olika-sprak/?fbclid=IwAR33dJ6ijdw4Y6HJxX8U75SpoPMumFMen_QX2BS53AWCRINZYbU6Xv_lGN0

Till vidare gäller följande:

Språkmöten och juridisk rådgivning (Tisdagar):
Alla aktiviteter på Midsommargården är inställda.

Du kan fortfarande få juridisk rådgivning via mail och telefon. För mer information, skicka ett mail till legal@rwstockholm.se.

Rosa programmering (Onsdagar):
Inga lektioner hålls på Midsommargården. Programmeringskurserna hålls istället digitalt. Mer information hittas i Facebook-gruppen ”Programmering på Rosa Stationen Telefonplan”.

Kultursöndagar (varannan söndag): Alla aktiviteter inställda tills vidare.

RWS Rosa United: Ingen fotbollsträning.

RWS Naturligtvis: Inga aktiviteter planerade i nuläget.


Om du har frågor, skicka gärna ett mail till info@rwstockholm.se.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen och alla volontärer på Refugees Welcome StockholmImportant information: Activities cancelled


Because of the new corona virus, Refugees Welcome Stockholm has decided to cancel activities until further notice. It is still possible to receive legal advice by e-mail. The programming classes will be held by digitally.

The decision was made by the board on Monday evening. We monitor the information from the government closely. We post new information on refugeeswelcomestockholm.se, on our Facebook-page and in our groups at Facebook and Instagram.

Until further notice:

Language cafés and legal advice (Tuesdays):
All activities at Midsommargården are cancelled. You can still receive legal advice by e-mail and phone, please send an e-mail to legal@rwstockholm.se.

Programming classes (Wednesdays):
No classes at Midsommargården. The lessons are held digitally. For more information, please go to the Facebook-group ”Programmering på Rosa Stationen Telefonplan”.

Cultural Sundays (every second Sunday):
All activities cancelled until further notice.

RWS Rosa United (football): No football practice

RWS Naturligtvis: No activities planned at the moment.


If you have questions, please send an e-mail to info@rwstockholm.se.

Best wishes,
The board and all volunteers at Refugees Welcome Stockholm.A cause du risque très élevé de dissémination du nouveau coronavirus, Refugees Welcome Stockholm a décidé de suspendre toutes ses activités jusqu’à nouvel ordre. Il est encore possible d’obtenir des conseils juridiques par courrier. Les cours de programmation prévus les mercredis auront lieu numériquement.

La décision a été prise par la direction lundi soir. Nous suivons attentivement les informations des autorités et prendrons une nouvelle décision chaque semaine. Quand nous aurons des nouvelles informations, celles-ci seront publiées sur notre page web Refugeeswelcomestockholm.se, sur notre page Facebook ainsi que dans nos groupes Facebook et Instagram.

De plus, ce qui suit s’applique:

Cafés des langues et conseils juridiques (les mardis): Toutes les activités à Föreningen Midsommargården sont annulées. Vous pouvez toujours obtenir des conseils juridiques par courrier ou par téléphone. Pour plus d’informations, envoyez un e-mail à legal@rwstockholm.se.

Rosa program (les mercredis): Aucune leçon n’est tenue à Föreningen Midsommargården. Les cours de programmation ont lieu numériquement à la place. Plus d’informations peuvent être trouvées dans notre groupe Facebook “Programmering vid Rosa Stationen Telefonplan”.

Dimanches culturels (tous les deux dimanches): toutes les activités sont annulées jusqu’à nouvel ordre.

RWS Rosa United: Pas d’entraînement de football.

RWS Naturligtvis: aucune activité n’est prévue pour le moment.

Si vous avez des questions, n’hésitez pas à envoyer un e-mail à info@rwstockholm.se.

Sincères salutations,
La direction et tous les bénévoles de Refugees Welcome Stockholm


معلومات مهم: تمام فعالیت ها تا اطلاع ثانوی متوقف میباشد. انجمن Refugees welcome Sthlm به دلیل خطر بسیار بالای پخش ویروس covid-19 (کرونای جدید) تمام فعالیت های خود را تا اطلاعات بعدی لغو کرده است. شما هنوز میتوانید کمک قضایی از طریق ایمیل دریافت کنید. کلاس های برنامه نویسی هم دیجیتال( آنلاین) برگزار میشود. هیئت مدیره در روز دوشنبه این تصمیم گیری را نموده. ما معلوماتی که از ادارات دولتی ارائه میشود را به دقت دنبال میکنیم و هر هفته تصمیمات جدید خواهیم گرفت. معلومات جدید همیشه در وبسایت refugeeswelcomestockholm.se و صفحه فیسبوک ما و دیگر گروه های فیسبوک و اینستاگرام نشر خواهد شد. برای فعلا شرایط بر قرار زیر میباشد: جلسه زبان و مشاوره قضایی (روز های سه شنبه) لغو میباشد. مشاوره قضایی هنوز از طریق ایمیل و تلفن قابل دسترس است. برای معلومات بیشتر با ایمیل زیر به تماس شوید. legal@rwstockholm.se برنامه نویسی (روزهای چهارشنبه): جلسات درسی در مکان انجمن برگزار نمیشود و در عوض به صورت دیجیتال برگزار میشود. برای معلومات بیشتر به گروه فیسبوک ما سر بزنید “Programmering på Rosa Station Telefonplan” Kultursöndagar(روز های یکشنبه): تمام جلسات تا اطلاع بعدی لغو میباشد تیم فوتبال RWS Rosa United: تمرینات فوتبال نیز متوقف است. شما میتوانید سوالات خود را به ایمیل آدرس info@rwstockhol.se بفرستید‌. با احترام: هیئت مدیره و پرسونل داوطلب Refugees Welcome Stockholm


خوفاً من تفشي انتشار فيروس كورونا، قررت منظمة Refugees Welcome Stockholm تعليق جميع الأنشطة إعتباراً من يوم الاثنين ١٦/٣/٢٠٢٠ وحتى إشعار آخر. ستبقى الاستشارة القانونية متاحة ولكن عن طريق البريد الإلكتروني (الايميل). كما وستعقد دورة البرمجة يوم الأربعاء ولكن عن بعد. وقد اتخذ مجلس الأدارة القرار مساء يوم الاثنين ١٦/٣/٢٠٢٠. كما نود إعلامكم أننا نتابع قررات وتوصيات الهئات المختصة محلياً وعن كثب، وعليه سنعيد تقييم الوضع بشكلٍ أسبوعيٍ. سنوافيكم بالجديد حال قدومه وذلك عبر نشره على موقعنا Refugewelcomestockholm.se وعلى صفحتنا على Facebook وفي مجموعاتنا على Facebook و Instagram. الانشطة الموقوفة تشمل: كافية اللغات والاستشارة القانونية (الثلاثاء): تم إلغاء جميع الأنشطة في Föreningen Midsommargården. كما ذكر أعلاه لا يزال ستبقى الاستشارة القانونية متاحة وذلك عبر البريد الإلكتروني أوالهاتف. لمزيد من المعلومات ، أرسل بريدًا إلكترونيًا إلى legal@rwstockholm.se. دورة البرمجة (الأربعاء): لن يتم عقود دروس في Föreningen Midsommargården ولكن عوضاً عن ستعقد الدروس عن بعد. يمكن الحصول على مزيد من المعلومات في مجموعة Facebook ”Programmering på Rosa Stationen Telefonplan”. أيام الأحد الإجتماعات الثقافية (مرة كل أسبوعين): تم إلغاء جميع الأنشطة حتى إشعار آخر. RWS Rosa United: لا تدريب على كرة القدم. RWS Naturligtvis: لا توجد أنشطة مخطط لها في الوقت الحاضر. إذا كان لديك أي إستفسار ، يرجى إرسال بريد إلكتروني إلى info@rwstockholm.se. مع خالص التقدير ، مجلس أدارة المتطوعين في منظمة Refugees Welcome Stockholm.


Fler nyheter