Välkommen på biovisning med RWS Open Cinema!

rws-open-cinema-banner

 

RWS Open Cinema är ett film- och samtalsprojekt startat av Refugees Welcome Stockholm i samarbete med Svenska Filminstitutet. En mötesplats för nyanlända och etablerade svenskar som vill se och prata om film. En möjlighet att uppmuntra språkinlärning, kulturellt utbyte och kontaktknytande.

Projektet har möjliggjorts i samarbete med Filmhuset och med stöd av Stockholms stad och Stockholms läns landsting.. Biljetterna är gratis och biljett bokas enligt först till kvarn-principen vid film- och biljettsläpp i RWS Open Cinema grupp på Facebook – klicka här för att nå gruppen.

De filmer som vi väljer är filmer som representerar Sverige i dåtid och nutid, vår landsbygd och vår storstad. Där finns humor och allvar, dokumentär och dröm.

Filmerna visas med start 18.30 i biograf Mauritz på Filmhuset.

6 oktober – Den Gröna Cykeln, Läs mer i Facebookevenamnget här!
27 oktober – Martha & Niki, läs mer om filmen här, i Facebookevenemanget här eller boka plats direkt här!
24 november
29 december

Bra att veta

Filmhuset är funktionsanpassat och rullstolsburna kan använda ingången på Brovägen 3. Där finns det en porttelefon som ni ringer till receptionen med och de kommer då och hjälper till. Hörslinga finns i båda salonger. Barnpassning finns.

Fler nyheter