Ge en humanitär julklapp i år!

Stöd människor som flytt – ge en julgåva till Refugees Welcome Stockholm

Var med och ge nyanlända en chans att få nya vänner, lära sig sitt nya språk och få en meningsfull vardag i den oroliga väntan under asylprocessen!

Refugees Welcome Stockholm arbetar med stöd och hjälp till asylsökande och människor på flykt. Vi driver bland annat Rosa Stationen, där vi erbjuder svenskundervisning, språkcafé och gratis juridisk rådgivning. Allt medan barnen kan leka i vår lekhörna. Verksamheten drivs helt ideellt med hjälp av donationer från privatpersoner och företag.

Nu kan du stödja Rosa Stationen och den juridiska rådgivningen till människor som flytt – och all annan stödjande verksamhet som bedrivs av volontärerna inom Refugees Welcome Stockholm – genom att ge en julgåva!

I vår nystartade gåvoshop kan du välja hur mycket stöd du vill ge, swisha en slant och därefter få ett fint gåvobrev att ge bort. Gåvobrevet skickas som pdf-fil av våra volontärer som matchar swish-insättningen med ditt inlägg och skriver in eventuellt namn som ska stå på brevet, så det landar inte på en gång utan inom några timmar. Vi kommer förstås att hålla extra koll på gåvoshopen när julafton närmar sig, så vid behov av “akutklapp” – satsa på en humanitär julklapp <3

En gåva av valfri nivå är precis lika välkommen, varmt tack för din hjälp!
Bankgiro 5049-0697
Swish: 123 28 00 001

Klicka här för att komma till gåvoshopen!

TACK till fantastiska formgivaren Cherstin Andersson som hjälpt oss med gåvobreven!

Fler nyheter