Hjälp oss ge barnen som behöver det mest en helg på kollo!

Refugees Welcome Stockholm vill ge barnfamiljer som befunnit sig på flykt en möjlighet till lek, bus och en stunds vila från den långa väntan på asylbesked. I år igen bjuder vi in till kollohelg!

Förra året hade Rosa Kollo för barnfamiljer som flytt premiär. En helg med vila, lek och möjlighet att knyta nya vänskapsband med etablerade i Sverige.

 

 

Vi fick ett fantastiskt stöd av privatpersoner och företag som tillsammans gjorde helgen möjlig att genomföra. Allt från pengar till pannlampor till mörka kollokvällar, mat och frukt skänktes. Vi är enormt tacksamma över alla som bidrog och ber nu åter igen om ert stöd att ge barnen som behöver det mest en underbar helg på kollo.

Kan du eller ditt företag bidra med en slant? Kanske vill ni hjälpa oss med hyreskostnaden för bussen vi även i år behöver boka för att transportera barnfamiljerna till kollot? Har du möjlighet att bidra med mat, frukt eller annat som behövs till barn som vuxna under en kollohelg? Eller har du kanske en pannlampa du inte använder att skänka?

 

En helg fylld av kanotpaddling, lekar och bad.

Vi kommer av säkerhetsskäl inte att berätta exakt när kollot planeras, men kommer självklart att berätta om helgen både i text och bild i efterhand.

Swisha gärna till 123 28 00 001, eller sätt in en slant på bg 5049-0697. Stort och varmt tack!

Läs gärna mer om föregående års Rosa Kollo här!

 

Nya vänskapsband knöts på Rosa Kollo 2016.

Fler nyheter